Sandblåsing i Kremlegrenda 23

Det pågår idag sandblåsing i Kremlegrenda 23 som ledd i renoveringen etter brannen. Vi i styret ble varslet om dette pr telefon om at gaten kunne bli sperret mye av dagen pga bil og henger ifm dette. Det ga vi tillatelse til.

Vi har idag blitt kontaktet av naboer til KG23 som har fått sin veranda og leilighet dekket av sand ifm sandblåsing. Vi fikk ikke beskjed om at det var fare for dette og varslet derfor ikke om det igår.

Vi ber de som mener å ha skade/tilgrising av sand i leilighet/hus i nærheten av Kremlegrenda 23 kontakte Alan Ross fra firma som driver renovering. Han kan nås på tlf 400 79 153. Han har sagt de vil bistå i å få ryddet opp.
Om det blir behov kan takstmann fra Gjensidige også kontaktes direkte på tlf 900 37 877 – Kjell Andre Kleven.

Oppfordrer også andre naboer til å lukke dører og vinduer ut dagen.